CA® Clear Aligner -kurssi

Viphammas Oy juhlistaa 20-vuotista taivaltaan! Tarjoamme maksutta CA® Clear Aligner-kurssin

Oletko kiinnostunut kalvohoitosysteemeistä? CA® Clear Aligner on Scheu Dentalin kehittämä monipuolinen ja laadukas kalvo-oikomishoito, joka on saatavilla CA®-sertifioiduilta hammaslääkäreiltä. Sen olennaisin etu on valinnan mahdollisuus – Voit tehdä kaiken itse, toimia yhteistyössä suomalaisen hammaslaboratorion kanssa tai tilata CA DIGITALilta Saksasta. CA® Clear Aligner jättää sinulle kaikki vaihtoehdot. CA systeemistä kattavammin täällä: https://www.ortomat-herpola.fi/fi/tietopankki/tuotetietoa/ca-clear-aligner-ja-digitaalisen-hammashoidon-mahdollisuudet

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua CA Clear Aligner -kurssille.

Hammaslaboratorio Viphammas Oy täyttää 20-vuotta! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kyseiselle kurssille maksutta!
Meidän laboratoriomme on yksi CA®-valmiudet omaavista toimijoista Suomessa ja CA®-sertifikaatin lisäksi meillä on tarvittavat laitteet ja kokemusta CA Clear Aligner -oikomiskalvojen tekemiseen.

Tervetuloa kurssille!

Osallistujat saavat CA®-sertifikaatin ja heistä tulee CA® CLEAR ALIGNER -partnereita.

AIKA: Perjantaina 8.9.2023, klo 8:30–17:00

PAIKKA: Scandic Grand Central Helsinki (kokoustila Gesellius), Vilhonkatu 13, 00100 Helsinki

KOULUTTAJA: Saksalainen tohtori Stephan Peylo on asiantuntija oikomishoidon digitaalisessa työnkulussa sekä CA- ja Invisalign-kalvo-oikomishoidoissa. Kurssi on englanninkielinen.

KURSSI: Kurssi sisältää CA-sertifikaatin, erittäin kattavan CA® Book Advanced -kirjan (arvo 188,95 € alv 10 %) sekä tarjoilut (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi). Ensimmäinen potilascase -50 % (CA Professional tai kotimaisen CA Partner -laboratorion tilaus)

ILMOITTAUTUMINEN: Soita Viphammas Oy:lle 18.8. mennessä (09 452 5255 / 050 476 5842) ja pyydä osallistumistunnus.
Ilmoita osallistumistunnus Ortomat Herpolaan joko puhelimitse 02 2764700 tai sähköpostilla ortomat@ortomat-herpola.fi. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 18.8.2023 mennessä. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Sinulla on kurssilla mahdollisuus kysyä Stephan Peylon mielipidettä siihen, miten CA-hoito sopii omaan potilastapaukseesi. Ota mukaan kipsimalli tai lähetä STL-tiedosto etukäteen sähköpostiin: ari.tulonen@ortomat-herpola.fi