Viphammas oikkarikartta

Terveisiä Viphampaasta

Terveisiä Viphampaasta! Kotisivuillamme tapahtuu..

Ajankohtaista – Kotisivujemme uusi osio.

Täällä julkaisemme ajankohtaisia ja tärkeitä asioita sekä kirjoitamme myös pieniä ”uutisia” asioista, joista haluamme kertoa ajoittain hieman enemmän. Aika näyttää mitä kaikkea saamme aikaiseksi ja teidänkin toivomanne aiheet ovat erittäin tervetulleita.

Oletko sinä hammaslääkäri, hammasteknikko, hammaslaborantti, hammastyöntekijä, hammasalan koulutuksessa oleva, oikomishoidossa oleva asiakas, hammasalasta kiinnostunut tai muuten vaan kiinnostunut, mitä esim. meidän Vip-tiimillemme milloinkin kuuluu? Tervetuloa mukaan!

Jostain on aina aloitettava ja tällä kertaa se on meidän uusi oikkarikarttamme.

Oletko sinä jo saanut tämän käsiisi tai käynyt tutustumassa siihen kotisivuillamme?

Jo vuosia käytössämme ollut oikkarikartta on saanut nyt uuden ilmeen. Lähinnä kuvavalikoima on uudistunut eniten. Tutut värivaihtoehdot ja erilaiset hiput löytyvät kartasta edelleen. Olemme jättäneet kokonaan pois horoskooppimerkit ja tilalle on valikoitunut paljon uusia kivoja kuvia. Näistä eri väreistä, hipuista ja kuvista koostuvista yhdistelmistä saa mielestämme oikein piristävän lisän kojeisiin, joita valmistamme. Hammaslääkärit tai hoitajat valitsevat vastaanotoilla oikkarikartasta yhdessä asiakkaan kanssa hänelle mieluisan kokonaisuuden. Aiemmin saamiemme tietojen mukaan oikomishoidossa olevan asiakkaan mielestä ei ole läheskään aina niin mukavaa saada ”ylimääräistä” kojetta suuhunsa, joten motivaatiota kojeen käyttöön voidaan varmasti näillä lisävalinnoilla kohottaa astetta suuremmaksi. Halutessaan asiakas siis voi valita oikkarikartan värimaailmasta, säihkyvistä hipuista sekä useista kuvavaihtoehdoista hänelle mieluisen yhdistelmän.

Paljon olemme kauniita väri-, hippu- ja kuvayhdistelmiä kojeisiin saaneet tehdä.

Ilo on siis molemminpuolinen.

Oikkarikarttoja on jaettu ahkerasti vastaanotoille ja vielä tämä työ jatkuu.

Jos olet oikomishoidossa oleva asiakas, kysy hoidon yhteydessä hammaslääkäriltäsi näistä vaihtoehdoista. Viphampaassa valmistamme mielellämme kojeen sinun toivomuksesi mukaiseksi. Päivitetty versio oikkarikartasta löytyy myös aina verkkosivuiltamme.