Kipsivalos

Teknikkomme Saila esittäytyy, Moikka!

Laboratoriossamme työskentelevä Nukkula-spesialisti Saila, tottelee myös kutsumanimiä Sape ja Sale. Mukava työkaveri!

Saila aloitti työt Viphampaassa maaliskuussa 2017. Hän tekee monipuolisesti kaikkia töitä ja on hyvin tunnollinen. Erityisosaamisena ovat Nukkulat. Jo nuoresta asti on ollut selvää, että tuleva ammatti tulee olla käsityöammatti. Lukion viimeisellä luokalla paniikki avoimesta tulevaisuudesta alkoi kasvaa, kunnes eteen osui entuudestaan tuntematon hammastekniikka. Sen päivän jälkeen ei Sailan tarvinnut miettiä, mikä hänestä tulee isona. 🙂

Saila on harrastanut 6-vuotiaasta asti ringetteä ja on nykyisinkin edelleen harrastesarjassa. Muutkin mailapelit, kuten salibandy, sulkapallo ja squash kuuluvat harrastuksiin. Näissä lajeissa Sailasta kuoriutuu esiin varmasti vauhdikas persoona. Laboratoriossa häntä pidetään myös rauhallisena, empaattisena ja hillittynä. Näiden luonteenpiirteiden perusteella kuulostaa erittäin luontevalta, että Sailan sydäntä lähellä ja harrastuksena ovat myös kuvataide, erilaiset käsityöt ja musiikki, erityisesti punk.

Oikkareiden pariin Saila päätyi aivan sattumalta. Ensimmäiset itsepintaiset rautalangat on kuitenkin tullut selätettyä ja nyt hän voi sanoa olevansa unelmiensa ammatissa.

Hienosti hammasteknikon työn hän kiteyttää lauseeseen: ”On mahtavaa saada askarrella koko päivä” 🙂