Miniruuvi-koje

”Moro” tai ”Moikka” sanoo Maarit Venesmäki

”Moro”, vastaava hammasteknikko Maarit Venesmäki

Tottelee myös nimeä Mappe ja Maaritti, firman luottopakki ja hämeen nopein langan vääntäjä, Tampereelta kun on syntyjään. Kantaa omalta osaltaan vastuuta firman menestymisestä vastaamalla töiden jakamisesta ja valmistumisesta ajallaan sekä toimittamisesta asiakkaille ajoissa.

Nuoruuden kilpauintiharrastus on säilynyt innostuksena urheilua kohtaan. Nyt harrastuksina ovat masters-uinti, swimrun ja juoksu. Myös matkustamista rakastavana, seuraavan lomamatkan kohteena on Hawaiji ja siellä juostava maraton joulukuussa. Maarit ohjaa myös mielellään vapaaehtoisena erilaisia uintikursseja ja on myös innolla mukana kouluttamassa muita hammasteknikoita Ortomat-Herpolan kanssa järjestettävillä työkursseilla.

Työt Viphampaassa Maarit aloitti heti labran perustamisen jälkeen syksyllä 2003. Mikon kanssa Maarit on ollut työkaveri jo hammasteknikko-opiston harjoittelujaksojen alusta asti. Tällä hetkellä hammasteknikkokurssinsa priimuksena Maarit opettaa ja jakaa Viphampaan muille työntekijöille niitä tietoja ja taitoja, joita on uransa aikana oppinut.

Kun ala alkoi tulla tutummaksi, niin ”langan vääntäminen” tuntui olevan se juttu, mitä Maarit halusi tehdä aina vaan lisää ja lisää. Oikomiskojeita tehdessään asia konkretisoitui vahvimmin ja siksi Maarit on erittäin iloinen, että on päässyt toteuttamaan sitä osa-aluetta hammasteknikon työssään. Mieluisia töitä ovat erilaiset retentiolevyt, Schwarzin levyt, juotettavat kojeet sekä miniruuvikojeet. Clear Alignerit ja 3D-maailma kiehtovat ja ne tarjoavat paljon opittavaa uteliaalle mielelle.

Omaa erityistaidon puhua puhelimessa ja tehdä oikkareita samaan aikaan, ilman että kumpaankaan asiaan tulee katkoja 😊 Ylpeä kahden nuoren tytön äiti, joista molemmat ovat tällä hetkellä töissä Viphampaassa hankkimassa työkokemusta ja miettimässä samalla ”mitä heistä tulee isona”.

Maarit on omalta osaltaan ollut luomassa Viphampaan hyvää työilmapiiriä: yhdessä ahkeroidaan, kaikki tekevät huolellista työtä, pidetään rennot kahvitauot ja osataan rentoutua myös vapaa-ajalla.