Marin levy

Hammasteknikko Mari Nisula

Viimeisimpänä hammasteknikko osaamista laboratorioomme on tuonut Mari, joka valmistui hammasteknikoksi vuonna 2016. Viphampaassa hän on aloittanut työt elokuussa 2018. ”Oikkareiden maailma” tuli tutummaksi sattumalta, kun aikaisemmassa työpaikassa oli pulaa niiden tekijöistä. Oikkareiden tekeminen tuntui alusta asti omalta. Langan vääntely on Marin mielestä parasta ja työt monipuolisia. Työkaverit kehuvat Marin olevan määrätietoinen, itsevarma, tiedonjanoinen ja iloinen.

Mari on aikaansaava ja tekee laboratoriossamme erittäin monipuolisesti erilaisia kojeita. Lyhyessä ajassa hän on oppinut vääntämään lankoja hyvin haastaviinkin töihin. Marin mielestä parhaita töitä ovat juotettavat kojeet.

Vapaa-ajalla Marin aika kuluu suunnitellessa ja toteuttaessa kodin remppoja. Hän on tuore talon omistaja ja asuu yhdessä avopuolisonsa ja koiransa kanssa. Seikkailut metsälenkeillä koiran kanssa ovat Marin mieleen. Sydäntä lähellä ovat myös metallimusiikki ja fantasiakirjallisuus. Vaikka nuorena teknikkona hammasteknikon työssäkin riittää opeteltavaa, niin Mari sanoo opettelevansa myös pitämään viherkasveja hengissä 😊

”Mara” toteaa ilokseen, että ”On mielettömän hienoa saada askarrella työkseen”!