Purentakisko

Hammaslaborantti Jenni Lehtonen

Ahkera ja aikaansaava hammaslaboranttimme Jenni ja perheen kesken ”Jepa”.

Jennin reipas askel näkyy ja tervehdys ”moro” kuuluu Espoon hammashoitoloissa lähes päivittäin, kun ”vauhdikas kaasujalka” kiidättää hänet hammashoitolasta toiseen 😊 Päivittäinen lähettitoiminta on yksi tärkeä osa toimintaamme ja sen onnistumisesta Jenni on pitänyt tehokkaasti huolta.

Harrastuksista esille nousee muutama asia. Jennillä sydän sykkii vahvasti eläimille ja niinpä hänen kanssaan Vantaan Rajakylässä asuu myös Boris-koira. Tarvittaessa, juhlien aikaan, myös monet kakut ja herkut onnistuvat tältä hyvältä leipurilta käden käänteessä. Jenniä kiinnostaa kielten opiskelu, eri kulttuurit ja matkustelu. Kielineroksikin tituleerattu Jenni sanoo erityisesti slaavilaisten maiden ja kielten olevan kiinnostavia.

Viphampaassa Jenni aloitti vuonna 2004 ja opiskeli oppisopimuksella hammaslaborantiksi. Työpaikka ja työkaverit ovat hänen kertomansa mukaan niin mukavia, että jo yli 15 vuotta hän on viihtynyt Viphampaassa. Purentakiskot ja retentiolevyt valmistuvat nopeasti. Työkavereiden mielestä Jenni on myös erittäin kiva työkaveri.

Vuosien varrella kuultu yksi hyvä lause elää edelleen 😊 ”Toiset päivät on kultaa ja toiset vaan hopeaa”